Palvelut – kaikki konetyöt vuosikymmenten kokemuksella

Maanrakennus ja -siirtotyöt

Toteutamme kaikki maanrakennustyöt aina maansiirtoon asti. Kalustollamme onnistuu kaikenlaiset rakentamisen kaivuu-, louhinta- ja paalutustyöt. Rakentamisen ohella siirrämme kaivetun maa-aineksen paikoilleen. Tarvittaessa kuljetamme maa-ainesta kuorma-autoilla toiseen kohteeseen.

Pohjatyöt

Teemme pohjatyöt monipuolisesti kaikenkokoisille rakennuskohteille. Toteutamme sekä yksittäisten rakennusten että kokonaisten tonttien pohjatyöt. Teemme pohjatyöt perusteellisesti, kattaen kasvuston ja maamassojen poistot ja siirrot.

Ojankaivuut

Kaivamme tasapuolisesti sekä pienet että suuret ojat. Toteutamme myös salaojitukset.

Muut maansiirtotyöt

Toteutamme myös esimerkiksi:

  • Jätevesijärjestelmät
  • Kaapeliauraukset
  • Pylvästykset

Jotain muuta mielessä? Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kertoa, minkälaista työtä tarvitset. Todennäköisimmin olemme tehneet jo vastaavia töitä aikaisemminkin!

Lavettisiirrot

Oman kalustomme kuljettamisen lisäksi siirrämme myös asiakkaidemme koneita. Laveteillamme kulkevat sujuvasti esimerkiksi kaivinkoneet ja traktorit. Säästä omaa aikaa ja vaivaa jättämällä koneesi meidän siirrettäviksi. Voit olla varma, että koneesi ovat jo perillä odottamassa, kun itse saavut työmaalle.

Teiden auraukset

Talviaikaan kalustollamme hoituu auraukset ja lumenkuljetukset.

Tutustu tarkemmin kalustoomme

Kalustostamme löytyy kone jokaiseen maanrakennus ja -siirtourakkaan.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille työkohteestasi. Kerromme mielellämme lisää osaamisestamme ja annamme henkilökohtaisen tarjouksen työstä.  
Jorma Ruuhimäki
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.